ruimtekalender 2015

In het najaar van 2014 is door Lilian in samenwerking met het Jaar van de RUIMTE 2015 en de 15e montessorischool van Maas en Waal uit Amsterdam dé scheurkalender voor 2015 ontwikkeld.

In de scheurkalender staan belangrijke data voor de professionals van het Jaar van de RUIMTE 2015 (www.wiemaaktnederland.nl).
Alle kinderen van de school van Maas en Waal hebben binnen het RUIMTEthema van hun groep, een eigen kalenderblad gemaakt, onder begeleiding voor beeld door Lilian en tekst door www.deschrijfklas.nl
Tevens bevat de kalender foto’s (www.roelinaholtropfotografie.nl) en teksten (www.bureaulevensverhaal.nl) bij de 3D-steden die de kinderen bouwden voor de RUIMTEdag op school.

Alle bezoekers van de startbijeenkomst voor het Jaar van de Ruimte op 15 januari 2015 in Beurs van Berlage kregen de RUIMTE Kalender. Ook is de kalender verkocht in december 2014 aan ouders en kinderen van de school van Maas en Waal.

Concept, activiteiten, vormgeving en (drukwerk)begeleiding is het werk van Supertrots.nu. Onder de naam S
upertrots.nu ontwikkelt en organiseert Lilian creatieve projecten waarin de deelnemers hun eigen kunstwerken creëren die op originele wijze verwerkt worden op ansichtkaarten, een poster, een kalender enz.